حدیث :
رسول خدا (صلّی‌ الله‌ عليه‌ وآله): علم را با نوشتن [آن] به بند بکشید.

شنبه، 1 مهر 1402 Saturday, 23 September 2023 ساعت
تعداد کل نوشته ها : 463 تعداد خبرهای امروز : 0 تعداد اعضا : 2 تعداد دیدگاهها : 0
×

شهرداری مطالعات کیفیت بخشی بافت ناکارآمد پلدختر را آغاز کرد

شناسه : 364 08 خرداد 1401 - 12:42 101 بازدید ارسال توسط : admin
پ
پ
شهردار پل‌دختر گفت: شهرداری مطالعات لازم جهت کیفیت‌بخشی بافت ناکارآمد شهری را توسط مشاور مربوطه آغاز کرده و در حال انجام است.

خانم میری افزود: با توجه به اینکه برخی محلات شهر پل‌دختر ازنظر کالبدی، زیستی، اجتماعی و غیره فاقد استانداردهای شهری هستند، بنا به‌ضرورت، شناسایی این مناطق جهت اصلاح و کیفیت‌بخشی در حال انجام هست.

وی افزود: بافت‌های ناکارآمد شهری پل‌دختر، شامل بافت فرسوده، بافت نامتجانس، روستاهای الحاقی به شهر، بافت تاریخی، سکونتگاه غیررسمی و غیره می‌باشند.

شهردار پل‌دختر گفت: در این راستا شناسایی و مطالعات سطح یک محلات هدف با تعیین نوع گونه‌بندی در حال پیگیری است و مطالعات سطح ۲ نیز به شیوه مداخله جهت علاج بخشی و سند توسعه این محلات  تدوین می‌شود.

وی بابیان اینکه اعتبارات مناسبی سالانه به بافت ناکارآمد شهرها اختصاص پیدا می‌کند، افزود: متأسفانه شهر پل‌دختر تاکنون از این اعتبارات بهره‌ای نبرده است.

شهردار پل‌دختر گفت: شهرداری دریافت قیر برای آسفالت و روکش آسفالت محلات با بافت‌های فرسوده را در سال جاری پیگیری کرده است.

میری افزود: شهروندان پل‌دختری می‌توانند با انجام مطالعات بازآفرینی شهری و تصویب آن در کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری، جهت نوسازی منازل خود از تسهیلات کم‌بهره و تخفیف ۵۰ درصدی عوارض شهرداری برخوردار شوند

 روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر پل‌دختر

  • شهردار پلدختر

به اشتراک بگذارید :  

ثبت دیدگاه

تا کنون دیدگاهی برای این مطلب ارسال نشده است. شما اولین دیدگاه را ارسال نمایید
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.