شهردار پلدختر گفت: همزمان با روز درختکاری و به جهت بهبود و توسعه فضای سبز شهری، ۵۰۰ اصله نهال سازگار با اقلیم منطقه خریداری و غرس شد.
مهندس حسن مهدوی در آیین کاشت این نهالها با اشاره به اینکه درختان نقش بسیار مهم و حیاتی را در زندگی بشریت ایفا میکند، اظهار داشت: در همین راستا شهرداری این شهر برای توسعه و بهبود فضای سبز شهری اقدام به خریداری و غرس ۵۰۰ اصله نهال سازگار با شرایط آب و هوایی و اقلیم منطقه در پارکها و بوستان های سطح شهر کرده است.
وی افزود: همچنین به نیابت از ۱۷ شهیده زن شهرستان، به همین تعداد، نهال در بوستان کوثر پلدختر کاشته شد.
مهندس مهدوی در پایان به روند توسعه فضای سبز شهری در پلدختر اشاره کرد و گفت: جهت مشارکت شهروندان در بهبود و توسعه فضای سبز شهری، توزیع نهال برای کاشت درب منازل انجام شده و این روند نیز ادامه خواهد داشت.
شهرداری و شورای اسلامی شهر پلدختر
ثبت دیدگاه